Elmont Construct

Proiectarea si executarea de lucrari in retele electrice, instalatii electrice de joasa, medie si inalta tensiune, executie si reparatii electrice de 110 kV.

Despre Elmont Construct

Despre Noi

Elmont Construct este o societate comerciala cu capital integral privat, infiintata in anul 2002, situata in Constanta, jud. Constanta.
Domeniul principal de activitate este: proiectarea si executia instalatiilor electrice.

Experienta manageriala:
Strategia manageriala, atat in plan organizational cat si in cel operational, consta in controlul echilibrat a trei variabile importante ale actului de conducere:

Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Ne bucuram de aprecierea unanima a clientilor actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

In perspectiva, obiectivul strategic presupune consolidarea partnership-ului, dezvoltarea capacitatilor de productie si de depozitare, precum si dezvoltarea planurilor de afaceri catre domenii de activitate adiacente celui de baza.

Echipa din cadrul S. C. Elmont Construct S. R. L. reuneşte persoane cu experienţă tehnică şi managerială în proiectarea şi executarea lucrărilor ce fac parte din domeniul de activitate al firmei.

Organizat într-o structură suplă şi dinamică, adaptată cerinţelor pieţei, conducerea S. C. Elmont Construct S. R. L. este asigurată de către administratorul societăţii, care are în subordonare directă departamentul producţie-proiectare, compartimentele investiţii , management integrat , securitate si sanatate in munca, tehnic-ofertare, financiar-contabil, aprovizionare.

Partener ENEL

Home
| Despre Noi | Servicii | Autorizatii | Colaboratori | Portofoliu | Cariera | Contact

Copyright (c) 2009 - s.c. Elmont Construct s.r.l.